Imaginati-va ca dupa o zi petrecuta pe partia de schi in vacanta de vis, va intoarceti spre hotel, realizati ca nu sunteti sigur care apartament este al vostru. Imaginati-va ca folosind telefonul intelligent puteti porni luminile de la usa de la intrare ca sa va ajute sa descoperiti apartamentul.

Acest scenariu este folosit de catre Waterville Valley Resort in New Hmpshire, unde Elan fiind integrat a transformat  aceste apartamente pentru inchiriat un loc de vis in special pentru oaspetii care folosesc pentru prima data automatizarea unei locuinte.

Tehnologiile specifice cum ar fi multi-rom audio si centralizarea luminilor, sunt pe cale ca sa intre in locuintele oamenilor de rand, dar multi oameni inca nu au experimentat beneficiile aduse de automatizarea locuintelor.  Chiar si in apartamentele de lux, tehnologiile de ultima ora pot simplifica si imbunatatii experienta clientilor.

Elan_Home_Systems_Simple_Smart-Home

Coloana vertebrala a sistemului este ELAN gSC2 home controller, care leaga toate sistemele inteligente din casa, pentru ca acestea sa poate fi controlate printr-o singura interfata.  Boxele de exterior de la Niles, furnizeaza o zona audio, in timp ce Sunfire Cinema Ribon surround impreuna cu subwooferul Sunfires ofera o experienta de neegalat atunci cand te uiti la un film sau asculti muziga in sufragerie. Luminile sunt controlate prin intermediul Lutron RadioRa2 si tot acest echipament este protejat de Panamax M4000-Pro.

Mai mult decat posibilitatea de a localiza apartamentul, sistemul este o parte integrate din experienta clientilor, permitandu-le acestora sa controleze termostatul, jaluzelele electronice, luminile, televizorul si muzica. Ca si bonus pot vedea ce filmeaza camera de securitate de le exterior. Toate acestea se realizeaza din aplicatia Elan.

Intr-un orasel micut precum Waterville Valley, unde locuitorii detin apartamente ca si proprietati care pot fi inchiriate, se asigura ca serviciile furnizate clientilor, sunt de calitate pentru ca acestia sa aiba o experienta placuta si sa lase recenzii bune. Dupa ce a observat cat de mult le-a placut oaspetilor locuinta inteligenta in care si-au petrecut vacanta, proprietarii spera sa convinga si alti proprietari de locuinte ca sa isi transforme casele in locuinte inteligente.

Kitul de instalare Elan cuprinde o camera pentru supraveghere de exterior si o camera de supraveghere de interior care cuprinde un buton de “Intimitate”, care o data apasat, camera se dezactiveaza. Atunci cand vor veni oaspetii noi, tot ceea ce trebuie facut este sa se reseteze parola pentru a primi acces in apartament. Principalul test al sistemul Elan este posibilitatea ca acesta sa poata fi  folosit intuitiv fara a primi explicatii sau un tutorial.

In completare cu aplicatia mobile Elan si Alexa, oaspetii pot controla casa inteligenta prin prin interfata Elan gTP7. Sistemul ELAN este o alagere potrivita pentru proprietarii care vor sa isi transforme casa in una inteligenta.

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha