Primul termostat care a dus la controlul temperaturii in casa inteligenta a fost Nest Learning Termostat. Recent producatorii de termostate si producatorii de comenzi de la Honeywell au creat termostatul inteligent Lyric. In momentul de fata Allure Energy din Austin au introdus pe piata un termstat inteligent care actioneaza si ca un hub pentru locuinta inteligenta.

Eversense

Sistemul EverSense al companiei este primul de acest gen pentru a adauga caracteristici cum ar fi streamingul muical, redarea video si o aplicatie meteo .

Termostatul EverSense este dotat cu o aplicatie IoS care asigura controlul de proximitate a incalzirii si racirii, precum si controlul de la distanta. La fel ca termostatul de la Nest, aceste poate determina cand sunteti acasa sau cand sunteti plecat, puteti ajusta comenzile pentru a va face viata mai confortabila. De asemenea se adauga caracteristici pe care concurentii nu le au, cum ar fi difuzoarele fara fir prin intermediul carora puteti asculta muzica, o aplicatie care reda preferintele de pe Flickr si transforma afisarea EverSense intr-un cadrul digital, capacitatea de a reda clipuri video si o aplicatie meteo incorporate care prezinta prognoze si imagini radar.

Compania intentioneaza sa extinda in viitor EverSense, adaugand inca doua aplicatii pe dispozitiv- una pentru camera de Securitate cu Wi-fi si o alta pentru a controla prizele inteligente. Dispozitivul in sine este mai mare decat un termostat traditional si utilizeaza tehnologia GPS si tehnologia Proximity Control pentru a ajusta treptat temperature la o locuinta bazata pe locul in care proprietarul doreste sa optimize consumul de energiei.

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha