Imaginati-va cum luminile, cafetiera si alte dispozitive sunt gata de pornire o data ce va treziti dimineata, draperiile care se trag singure atunci cand suna alarma la ceas. Inoho are proprietatea de a programa si controla casa automata  de orisiunde de pe glob, prin intermediul internetului. Puteti face acest lucru la jumatate de pretul pe care il oferiti pentru un telefon inteligent.

inoho

Fondata in 2014 de catre absolventul IIt Guwahati, kittul de automatizare al casei Ihono poate fi folosit prin intermediul telefonului mobil cu Android sau prin intermediul unui browser WEB. Sistemul de control al domiciliului este alcatuit din trei componente, aplicatia Inoho, controlerul de casa si modulul de tablou, care se afla in spatele tabloului electric din casa dumneavastra si comunica prin intermediul wireless folosing protocolul Zigbee. La rindul sau controlerul se conecteaza la ruterul Wi-fi utilizand un cablu LAN.

Clientii au descoperit multe cazuri de utilizare inovatoare pentru acest kit- un reprezentant de vinzari , a spus ca clientii le-au folosit pentru a-si uda de la distanta gradina de acasa folosind sprinklere automate de apa, sau pentru a inchide si deschide de la distanta incuietori.

Setarea Ihono este una usoara. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati componentele si sa faceti doua setari la routerul Wi-fi, dupa cum este explicat in manualul de utilizare.

Acest process dureaza mai putin de o ora. Daca nu aveti cunostintele necesare este nevoie de un electrician pentru a face configuratia la tabloul electric.

In functie de marimea locuintei dumneavastra  si numarul de camera din acestea, puteti adauga pana la 500 de module la tabloul electric care pot fi configurate. Modulele pentru tablouri se gasesc in doua variante la acelasi pret. Modulu 5.1 vine cu 5 switch-uri , iar modulul 4.1 vine cu 4 switchuri. Principala diferenta dintre cele doua este ca modulul 4.1 este destinat utilizarii in setari, unde exista aparate care au consum mare de energie cum ar fi aparatele de aer conditionat.

Produsele de la Ihono pot fi cumparate de pe Amazon si acestea sunt la un pret mai redus decat principalele produse care sunt comercializate de catre concurenta.

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha