Aplicatia mobila Ring, este poarta de care aveti nevoie ca sa puteti raspunde la usa atunci cand sunteti plecati intr-o vacanta de orisiunde de pe glob. Prin intermediul ei puteti vedea si auzi pe orisicine va suna la usa. Aplicatia Ring ofera posibilitatea de a vedea  evenimentele create si videoclipurile salvate.

Ring a facut o treaba buna cu aplicatia mobila. Este echipata cu tool-uri care te ajuta ca sa instalezi si sa testezi usor aplicatia fara sa ai probleme.

Aplicatia mobila este impartita in 4 categorii: Activity, Rings, Motion si Starter. Aceste sectiuni te ajuta ca sa organizezi evenimentele si inregistrarile video.

 

Sectia Starter este locul unde vei gasi inregistrarile video pe care le-ai salvat, si vrei sa le pastrezi atunci cand stergi mai multe dintre ele. De asemena exista posibilitatea de a descarca fisiere video ceea ce este bine cand vine vorba ca trebuie sa le trimit cuiva.

ring

Ring necesita sa te inscrii la un serviciu optional ca sa iti poata oferi abilitatea de a salva aceste fisiere video si de a le descarca. Serviciul se numeste Ring+ si are doua nivele, Basic si Protect. Basic ajunge la 3 dolari pe luna sau 30 de dolari pe an. Pretul pentru protect este de 10 dolari pe luna sau 100 de dolari pe an.

Serviciul Ring Video Doorbell ofera o perioada de testare de 30 de zile la serviciul de baza.

Daca alegi a nu te inregistrezi in Ring+,  Ring Video Doorbell devine destul de simplu. Poti in continuare ajusta si configure soneria de la usa. Ceea ce nu poti face este sa vezi videoclipurile salvate in aplicatia mobila si evenimentele de miscare nu vor inregistra automat un video pe care tu sa il vezi.

Aplicatia in sine este foarte usor de utilizat. Iconurile sunt mari si tool-urile sunt intuitive si usor de gasit.

Pe pagina principal a aplicatiei ai acces la majoritatea setarilor:

  • Event History
  • Motion Settings
  • Linked Chimes
  • Shared Users
  • Ring+
  • Live View Settings

Cele mai importante categorii pe care vei dori sa le setezi sunt Motion Settings si Live View Settings.

Motion Settings are trei sectiuni:

  • Motion Zones – in care ajustezi aria pe care doriti ca Ring Vide Doorbell sa monitorizeze
  • Motion Scheldule – ca sa puteti seta un program orar cand vreti ca aceasta optiune sa fie active
  • Smart Alerts –iIn care setati numarul alertelor pe care doriti sa le primiti.

Sectiunea a doua Live View Settings este inteleasa de la sine. Aici setati cum vreti sa vedeti inregistrarile video.

Ring neighborhoods este un tool care te lasa ca impreuna cu alti locatari din cartier sa puteti da share la inregistrarile video care vi se par suspicioase.

Aplicatia de la Rig este accesibila si usor de utilizat, iar in comparatie cu concurenta pe care o au, ei ofera servicii prompte la un pret redus.

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha