Lutron este o companie de ultima generate cunoscuta pentru sistemele lor moderne pentru instalatii de uz casnic si commercial. Acestea ofera trei sisteme, care sunt desigur la trei preturi diferite. Sistemul Wireless Caseta , include un Smart Bridge, dimmere si intrerupatoare pentru perete.

Art a instalat aceste dispozitive peste tot prin casa pentru testare si a folosit Alexa de la Amazon pentru a le putea controla. Sistemul funtioneaza foarte bine si cu Apple Homekit – un plus major, precum Apple are sisteme de securtate mai stricte pentru produsele care lucreaza cu Siri. O mare parte din produsele care sunt concurente nu functioneaza cu Siri. Acest lucru adauga valoare suplimentara.

Vei avea nevoie de Smart Bridge pentru a controla toate dispozitivele Lutron din casa dumneavastra si pentru interfata cu sistemul Wi-fi. Acest lucru va permite sa controlati totul de pe telefonul mobil, tableta sau laptop, pentru a putea configura scenarii sau programe.

Lutron

Din moment ce este vorba de Wi-fi, vei dori sa va asigurati ca semnalul ajunge la difuzoarele inteligente si comutatoare sau altfel veti avea nevoie de un extender Wi-fi. Sistemul Lutron Caseta functioneaza si cu alte controlele precum SmartThings si Wink/Wink2.

Puteti instala singuri sistemul, dar daca nu aveti cunostintele necesare este nevoie de un electrician care sa il instaleze pentru dumneavastra. Comutatoarele inteligente si dimmere se instalaeaza direct in perete, in locul intrerupatoarelor vechi, ceea ce da un aspect placut si modern locuintei.

Art a rezivuit sistemul Lutron Caseta si a descoperit ca este cea mai fiabila si mai previzibila piesa de automatizare pentru case inteligente. Acest dispozitiv functioneaza cu dispozitivele Apple, HomeKit, Alexa si Google ceea ce face o solutie excelenta, indiferent de ce veti folosi pentrua controla casa inteligenta.

Folosing o aplicatie , puteti seta scenarii, interactiona cu termostatele, verifica securitatea casei, etc. Lutron Caseta Starter Kit poate fi cumparat online pentru pretul de inceput 160 de dolari.

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha