Cand cineva se afla la usa ta , si nu stii cine este, te apropii de vizor pentru a vedea sau verifici sistemul de securitate cu camera de luat vederi pe care il ai instalat. Dar daca nu esti acasa si nu ai un sistem intelligent de securitate nu vei stii niciodata cine te-a cautat.

Daca soneriile de la usa ar putea vorbi? Doua gadgeturi au transformat sunetul umil al soneriei de la usa din epoca victoriana intr-un portar digital.

Daca folosesti soneria Ringer sau Skybell, aceste doua dispozitive cand sunt actionate vor vor declansa un sunet in casa , dar apoi te va avertizeaza si pe telefonul mobil cu un video live al persoanei care se afla la usa. Cand cineva se strecoara in jurul usii fara sa apese butonul de la sonerie, aceste dispozitive va vor anunta.

doorbell

Ginditi-va la aceste sonerii de 200 de dolari ca sisteme de monitorizare al domiciliului si interfoane bidirectionale pentru era smartphone. Daca le-as testa pe amandoua sunt printer putinele home gadgeturi pe care le-as cumpara si le-as folosi.

Exista camere de securitate care sunt conectate , dar utilizarea lor este putin infricosatoare si au o utilitate discutabila privind securitatea caselor.

O camera integrata in cadrul soneriei este mai sensibila pentru ca capteaza imaginea cu precizie unde apare persoana care a fost la usa dumneavastra.

Puteti utiliza o aplicatie pentru a vedea cine suna in timp ce sunteti in curtea din spate sau pentru a spune tipului de la livrari sa lase pachetul la intrare atunci cand sunteti la usa. Chiar daca nu trebuie sa raspundeti frecvent la usa, tot prin intermediul aplicatiei sunteti alertat daca cineva incearca sa forteze usa de la intrare.

Pentru a face setarea soneriilor Ring sau Skybell nu sunt necesare scule speciale sau un grad avansat de cunostinte in domeniul caselor inteligente. Aveti nevoie de o retea Wi-Fi puternica si de un smartphone pe care sa instalati aplicatia.

Este bine de setata in cadrul aplicatiei si un scenariu de noapte ca sa puteti observa cine suna la usa noapte tarziu cand este intuneric afara.

Modelul de sonerie potrivit pentru casa voastra inteligenta difera in functie de modelul de usa pe care il aveti. Skybell arata ca o sonerie traditionala si foloseste ca si alimentare cu energie acelasi cabluri electrice de joasa tensiune care alimenteaza o sonerie obisnuita. Schimbarea soneria traditionala cu cea de la Skybell a durat aproximativ o jumatate de ora.

Ring vine in completare cu o baterie incorporate ceea ce permite instalarea acestuia chiar si in locurile unde nu aveti alimentare cu energie electrica. Daca veti folosi soneria Ring pe baza de baterie trebuie specificat ca aceasta trebuie schimbata de doua ori pe an, iar daca aceasta va fi conectata la cablurile de enrgie electrica, bateria se va incarca singura.  Instalarea soneriei Ring necesita cateva lucrari in plus dar care pot fi facute cu ajutorul kitului de instalare cu care vine soneria.

Activarea soneriei prin apasarea butonului, determina aplicatia care este instalata pe telefonul mobil sa primeasca o notificare  prin care veti fi anuntati cine se afla la usa de la intrare.  Pentru a initia o conferinta video soneria trebuie sa fie cat mai aproape de Wi-fi , iar telefonul mobil trebuie sa aiba semnal bun .

Prin conectarea soneriilor la casele inteligente cu ajutorul telefonului mobil poti vedea cine te cauta atunci cand nu te afli acasa.

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha