Reemo este un produs nou aparut in domeniul caselor inteligente. El va permite sa controlati dispozitivele de retea de automatizare a locuintei cu gesturi interactive ale mainilor. Desi acest lucru poate parea plictisitor, totusi este departe de a fi plictisitor.

reemo-wearable

Motivul pentru care se merita implementarea acestui produs este faptul ca el duce automatizarea casei la nivelul urmator. Desi la moda este controlul automatizarii casei prin comanda vocala, totusi dispozitivul Reemo simplifica controlul sistemului prin faptul ca totul se rezuma la o simpla miscare a mainii.

Ce este Reemo?

Reemo este o bratara care se potriveste perfect pe inchietura mainii si care interpreteaza miscarile in gesturi unice. Aceste gesturi sunt transmise prin Bluethooth catre sistemul dumnevastra de automatizare a casei.

Poate fi utilizat pentru a porni sau oprii luminile, pentru a bloca sau debloca usile si pentru multe alte lucruri. Posibilitatile de folosire Reemo sunt la fel de limitate ca si sistemul de automatizare pe care il aveti implementat in casa.

Desi a fost lansat pe piata acest dispozitiv este in continua dezvoltare pentru a deveini compatibil cu o gama cat mai variata de sisteme.

Reemo este un produs dezvoltat de Playtabase cu sediul in Minneapolis, US.

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha