In descursul ultimei luni Google anunta ca vor fi mai multe gadgeturi de integrare cu sistemul sau de Home Automation. Boxele inteligente care sunt recomandate de catre Google sunt cele de la LG si ele vor fi lansate la sfarsitul acestui an. Pietele de lansare sunt cele din Australia, Germania, Regatul Unit al Marii Britaniei, Canada, Germania, Franta si  Statele Unite ale Americii.

ticmini_mobvoi_1504124259386

Abhi Taneja, directorul general de la Google Assitant, intr-un anunt postat pe blogul sau face cunoscut ca la IFA 2017 vor fi facute publice cateva produse care au platforma de la Google deja integrate sau care sunt compatibile cu platforma respectiva.

Google afirma ca incepand cu acest an producatorii ca LG vor lansa dispozitive inteligente de uz casnic care pot fi contorizate, integrate si monitorizate de catre platform Google si care sunt compatibile pentru interconectare cu Android si IOS.

In cadrul aceluiasi comunicat Google a anuntat ca deja sustine producatori de dispozitive pentru case inteligente cum ar fi: Honeywell, Netatmo, TP-Link si Wemo. Este evident ca Google doreste extinderea cat mai mult in domeniul caselor inteligente cu dorinta de a aduce compatibilitatea sistemului pana la aparatele de uz casnic conventional.

LG a anuntat separat ca toate dispozitivele inteligente de casa cu tehnologie Wi-fi din 2017 suportul platforma Google si asistentul Alexa de la Amazon. De asemenea LG foloseste propria plaftorma de comanda vocala denumita Deep ThinQ.

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha