Casa din zilele noastre este o casa intelogenta datorita inovatiilor tehnologice companiilor de automatizare. Fie ca este vorba de incuietorile la usile din fata si de securitate, controlul climatizarii, etc, acum toate pot fi controlate la distanta prin intermediul tehnologiei.

Totusi discutia de astazi se indreapta spre automatizarea caselor si companiile care se ocupa de automatizarea lor.

1.August Smart Lock

August Smart Lock este in fruntea companiilor de automatizare a caselor deoarece ofera un sistem automat de inchidere a usilorde inalta calitate si convenabil ca si pret. Sistemul automatizat functioneaza in pararel cu sistemele traditionale. In completare vine cu o aplicate care se poate instala de pe telefonul mobil iar inchiderea si deschiderea usii poate fi controlata de la distanta.

Pretul de achizie a sistemului este de 250 de dolari si lunar se plateste un abonament de 50 de dolari.

home automation

2. Notion

Acest sistem de securitate pentru automatizarea caselor are totul acoperit. Te anunta prin interediul aplicatiei cu care vine in ajutorul utilizatorului daca usa este deschisa, daca ai inundatie in casa, daca luminile sunt aprinse, sau ai fum in casa. Fie ca vrei sa controlezi o camera la pretul de 129 de dolari sau mai multe camera la pretul de 249 dolari, aceasta companie de home automation te lasa sa fixezi alarme pe care sa le primesti pe Iphone sau telefonul cu sistem de operare Android. Instalarea sistemului dureaza aproximativ 5 minute si poate fi facut chiar de tine.

3.Canary

Daca doriti o locuinta mai inteligenta si mai sigura Canary este dispozitivul de care aveti nevoie. Acest dispozitiv, in comparative cu competitorii sai, invata in timp despre tine si se adapteaza la nevoile tale. Poti fixa alarma, sau vorbi prin intermediul dispozitivului cu copilul tau atunci cand acesta se trezeste din pat. Este perfect pentru cazarile de tipul Airbnb ca sa obserzi cand vine sau pleaca un client.

4.Iris

Dezvoltat si vindut de catre Lower Home Improvments Center, acest produs poate fi cumparat direct de din magazine Lower si este foarte usor de instalat. Produsul este compus din trei kituri:  Confort and Security, Smart si Safe and Secure. Kiturile se integreaza cu sistemele HVAC ale locuintei si se adapteaza conform preferintelor personale.

5.HomeSeer

Aceasta companie de Home Automation castigatore de premii este recunoascuta drept lider pe piata pentru inovatie si calitate. Acest sistem functioneaza foarte bine cu sistemele media, cu securitatea casei si sistemele HVAC.  Acest sistem functioneaza prin comanda manuala, automata si vocala indiferent ca sunteti acasa sau plecati, sistemul poate fi controlat si de la distanta. Compania ofera si un magazine online de unde se pot cumpara dispozitivele care va ajuta sa va configurati casa.  In plus fata de concurenta acest sistem ofera monitorizarea consumului de energie si raporteaza saptamanal energia consumata pentru a va ajuta sa faceti economii

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha