Se stie ca este greu de acceptat montarea camerelor de securitate la domiciuliu, insa Netgear este decis sa intre pe piata cu o camera care respecta toate standardele de securitate. Noul sau produs Altro Pro nu este doar wireless, ci si are un unghi lat de filmare de 130 de grade si este construita dintr-un material dur, rezistent la schimbarile climaterice. Camera are in dotare un senzor de miscare cu infrarosu , pentru filmare pe timp de noapte si datorita tehnologii incorporate poate filma foarte clar chiar si pe o ploaie torentiala.

netgear_ultra_pro

Camera mai are in dotare si boxe, prin intermdiul careia puteti spune de exemplu curierului unde sa lase pachetul. In caz ca apare un intrus in zona, porneste automat sirena. Camera are si soft de invatare si recunoastere faciala ca sa poate sa faca diferenta dintre un intrus si un prieten.

Pretul  de inceput pentru acest sistem  pentru pachetul de baza incepe de la 250 de dolari, iar camera costa 190 de dolari fiecare. Daca camera este folosita wireless trebuie sa  luati in calcul si o baterie de incarcare a camerei care ajunge la 60 de dolari.

Desi pare putin cam scump sistemul propus de Netgear, este unul eficent care nu necesita un “upgrade” in viitorul apropiat.