In anul 1960 doar una din 10 femei detineau rolul de furnizor monetar in cadrul gospodariei lor.

Acum un deceniu mai tarziu, acest numar a crescut de 6 ori, ele castigind mai mult decat barbatii. In 2013  acest procentaj a crescut  de inca 4 ori.

Dupa o zi grea de  munca confortul  de acasa poate fi asigurat prin intermediul automatizarii casei si transformarea ei in casa intelginta. Un sistem prentru casa inteligenta este Control4 care fiind programat poate aranja totul dupa bunul tau plac.

Control_4Din 2003, Control4 a transformat casele simple in case extraordinare prin automatizarea sistemelor simple cum ar fi termostatele, intrerupatoarele pentru becuri, si dispozitive media. Imagineaza-ti ca vei ajunge acasa dupa o zi  grea de la servici si in loc sa ajustezi termostatul manual, sa aprinzi toate becurile, sa dai drumul la incalzire si la sistemul audio, trebuie doar sa apesi pe un buton ca sa transformi casa ta intr-un loc caldut si confortabil.

Mai jos vom descrie doua scenarii reale in care vom demostra beneficiile casei inteligente:

GAZDA CEA MAI BUNA

Este Simbata seara si aveti planuita o noapte de distractie. In 15 minute invitatii vor sosi pentru a serba ziua de nastere a celui mai bun prieten.  Ai o selectie riguroasa de vinuri si un meniu bine pregatit. In timp ce sosesc invitatii apesi butonul  “Cooking” pe consola Control4.  Aceast apasare de buton da comanda ca becurile sa lumineze putin mai tare si sitemului audio sa  redea o lista de melodii. Chiar si automatul pentru gheata se activeaza si produce gheata pentru bauturi.

Suna soneria la usa. In loc sa te deplasezi ca sa arunci o privier pe vizor folosesti ecranul de pe sistemul Control4 si vezi cine este la usa. Vip-urile acestei petreceri au sosit si le spui tutror as se ascunda si sa faca liniste. In timp ce deschizi usa , petrecerea incepe print-un strigat de “Surpriza!!!”.

In timp ce oaspetii se aseaza la masa pentru a servi cina, pe telefonul mobil apesi butonul “Dining”, iar luminile scad in luminozitate, muzica se da mai incet, iar in exterior luminie se aprind si lumineaza gradina oferind o priveliste minunata. Oaspetii se bucura de cina gatita de catre tine si se pregatesc de festivitatile de dupa terminarea cinei.

Dupa ce farfuriile si paharele s-au golit , sistemul Control4 revine la setarea de petrecere pe care o avea inainte de cina . Pe deasupra piscina si jacuzzi prin viata cu bule , lumini subacvatice si o temperature confortabila a apei.

Cand vor pleca oaspetii tai vei fi coplesita de complimentele pe care le primesti pentru casa ta inteligenta si vei fi multumita de investitia facuta pentru transformarea casei din una normal in una inteligenta.

O ZI DE SPA… ACASA

Facand parte din stilul tau de viata incerci sa ajungi la sala de forta cateva zile pe saptamana, si ai fi fericita daca sala de antrenament ar fi in propia ta casa.

Folosing sistemul Control4 personalizat special pentru tine, poti sa pregatesti sala de forta acasa in cateva secunde. In timp ce te deplasezi spre camera, o apasare de buton pe telefonul mobil activeaza playlist-ul preferat pentru a face exercitiile fizice, porneste televizorul pe canalul de stiri si luminile din incapere lumineaza mai puternic.

La sfarsitul exercitiilor te resfeti cu un inot in piscina, un abur relaxant in sauna si un dus. In timp ce te odihnesti sistemul Control4 te rasfata cu muzica de relaxare.

Control4 a fost creat pentru tine ca sa fie controlat si iubit de tine.